www.people.ge
სარეკლამო ადგილი - 2
475 x 100
სარეკლამო ადგილი - 3
475 x 100
17:21 12.03.2015
კარტოფილი ნიორით - კერძი რომელიც აუცილებლად უნდა გასინჯოთ

ინგრედიენტები:

კარტოფილი - 5 ცალი

ცხოველური ცხიმი - 100 გრამი

პარმეზანი (გახელილი) – 5 სუფრის კოვზი

არაჟანი - 1 სუფრის კოვზი

ნიორი - 3 კბილი

ოხრახუში - ერთი კონა

მარილი, შავი წიწაკა - გემოვნებით

მომზადების მეთოდი:

კარტოფილი მოხარშეთ. გადაღვარეთ წყალი. გააკეთეთ ნიორის ზეთი: გადაურიეთ ცხიმი, ყველი, არაჟანი,  დაჭყლეტილი ნიორი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. ყველაფერი კარგად აურიეთ, დააყარეთ მარილი და წიწაკა. კარტოფილი დაჭერით მრგვალ ნაჭრებად, დააწყვეთ ზეთწასმულ, გაცხელებულ ფორმაზე. თითოეულ ნაჭერს ზემოდან წაუსვით წინასწარ მომზადებული „ნიორის ზეთი“ და შედგით ფორმა 250 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. დატოვეთ 10-15 წუთის მანძილზე.

გემრიელად მიირთვით! 

კომენტარები:
ნელი2015-03-12 18:46:51
პარმეზმანი რაღაა?!



2015-03-12 19:33:19
ნიორის ზეთი რა არის?

2015-03-12 19:34:01
პარმეზანი ყველის ერთ ერთი სახეობაა ქალბატონო ნელი

დარე2015-03-12 19:34:06
პარმეზანი-ანუ" კარტოფილის ზმანი"

ნურტჯკნვკნბ2015-03-12 20:44:02
ისე წეერტ ვერ ვგებულოობტ,,პარმაზანი პირველდ გავიგე..დაწერეტ დალოცვილებო გასაგებად

ნინო2015-03-12 21:18:19
პარმაზანი ყველია

ნინო2015-03-12 21:18:55
და ნივრის ზეთი ნამდვილად არ ვიცი

2015-03-12 23:33:11
Parmigiani italialiuri kvelis saxeobaa

2015-03-14 10:42:55
ნივრის ზეთი ის არის რაც წერია იქვე...ანუ ერთმანეთში არეული ნიორი,ცხიმი,არაჟანი,ოხრახუში და ყველი პარმეზანიო..რატოა ეს გაუგებარი?????

2015-03-14 10:46:34
ეს აჭარაბეთის რეკლამააა თუ ევროპაბეთის,არ შეიძლება რო სადმე გვერდზე იყოს და და თუ გვინდა თვითონ ვნახავთ და არა ასე პარავდეს ეკრანს და ნერვებს გვიშლიდეს,რამდენ საიტზე აღარ შევდივარ ამის გამო და აღარც აქ შემოვიხედები აწი,ვისააქვს ნეტა იმის ნერვები ტუნდაც რამოდენიმე წამი იჯდეს და რეკლამას შეცქეროდეს და უცდიდეს როდის გაშავდება და გადაშენდება ეკრანიდან


მედეა2015-03-16 12:51:10
ამ რეცეპტით ინგლისელი , მსოპლიოში ერთ ერთი მაგარი პოვარი , ჯეიმ ოლივერი ამზადებს, ერთი შესცორება, მთლიანი კარტოფილი მალე რომ მოიხარშოს, დანით
ჩავჩხვლიტავთ რამოდენიმე ადგილას, ცოტა ხარშვას ვაკლებთ, ვჭრით შუაში, შეგვიძლია გული ამოვიღოთ ცოტათი და ნივრის ზეთში ავურიოთ და ისე ჩავტენოთ, ან ზემოდან წავუსვათ და ისე შევდგათ ღუმელში, უგემრიელესია. მე ჩვეულებრივი ყველით გავაკეტე...

qaoqfbkdqgl2015-09-04 14:58:12
gcweY2 <a href="http://bihoutzyebnq.com/">bihoutzyebnq< /a>, [url=http://tywppdipledg.com/]tywppdipledg[/url], [link=http://akykpbbxdbrc.com/]akykpbbxdbrc[/link] , http://mvgjmawbnbjt.com/

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო)

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)




გამოკითხვა
ეთანხმებით თუ არა პრეზიდენტის არჩევის წესის ცვლილებას?
შედეგი
ხმის მიცემა
სიახლეები
წაიკითხა გაიზიარა კითხულობენ
ისინი დაბრუნდნენ (ვიდეო)
ოჯახი თავლაში, რომელიც პურით და ხახვით იკვებება (ვიდეო)
მეჩითოვი: ქართველებმა ყოველ დღე უნდა დალიონ რუსეთის სადღეგრძელო (ვიდეო)
პირველი განხეთქილება ივანიშვილის ხელისუფლებაში - კალაძე მიდის...
საგანგებო განცხადება მართვის მოწმობის აღებასთან დაკავშირებით
დაუბეგრავი მინიმუმის დაბრუნება 1 აპრილიდან დაიწყება
რასმუსენი ივანიშვილის მთავრობის მიერ პოლიტიკური ოპონენტების დაპატიმრებას აპროტესტებს
აგვისტო 2018
აგვისტო 2018
აგვისტო 2018
ორშსამშოთხხუთპარშაბკვ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
ვალუტა ამინდი
USD2.5779
EUR2.9344
GBP3.2752
RUB3.8267
თბილისი 17°-31°
ქუთაისი 18°-27°
ბათუმი 22°-22°
მთავარი
2015-06-10
visitor 15 878
visit 17 972
page 34 349
2015-06-11
  3 736
  3 867
  7 201
  რეკლამა საიტზე
ტელ.: 599 877-901
555 728-962
info@people.ge Information Technologies
www.people.geCopyright © Presa.ge, 2012, Tbilisi, Georgia